Upright Media är en helhetsleverantör av digitala skärmar med målet att alltid ligga i framkant med de mest innovativa skärmlösningarna på marknaden. Vi erbjuder helhetslösningar från idé till färdig installation.
Vill ni skapa uppmärksamhet till er butik, ha den mest besökta montern på mässan eller skapa ett event besökarna talar om långt efteråt.
Genom våra unika produkter och kreativa lösningar erbjuder vi butiker, events och mässor unika sätt att marknadsföra sig på.

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster?
Kontakta oss på:
info@uprightmedia.se
073 891 60 80

Nyheter

LIMExpo använder Transparent LED-skärm i Safilos monter på Optikermässan i Kista.
Den 25te och 26te augusti kommer Safilos monter på Optikermässan att använda en 6 kvm stor ultratunn transparent LED-skärm. Vi är glada att de ser värdet i våra produkter och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.safilo.se
 

Office Management beställer en transparent touch-screen!
Skärmen skall användas i receptionen på ett kontor i Stockholm. Vi är glad att Office management ser potentialen i våra Hypeboxar och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.officemanagement.se

Mediakylskåp på event i Stockholm!
IDG använde en av våra mediakylskåp på sitt event Data Analytics Summit i centrala Stockholm förra veckan.
www.idg.se

Mediakylskåp på event i Stockholm
Förra veckan använde IDG vårat nyaste mediakylskåp på ett event i Stockholm. Vi är verkligen nöjda med resultatet!

Transparent skärmvägg hos Filippa K!

Vi har nu påbörjat ett projekt med Filippa K! Superkul att de tycker våra skärmväggar är lika häftiga som vi gör! Bilder och filmer kommer i slutet av februari.

Transparent LED-skärm levererad till Långholmsgatan 28!
Upright Media berättar med glädje att den alternativa baren Cosmopolite nu är stolta ägare av en av våra transparenta LED-skärmar. Besök gärna Cosmopolite på Långholmsgatan 28 på Södermalm för att kolla in deras skärm!

Transparent LED-skärm leverared till Hornsgatan 66!
Upright Media är glada att berätta att Solexpress på Hornsgatan i Stockholm nu använder en av våra transparenta skärmar.

Mediakylskåp Levererat till ICA Birkahallen!

ICA Birkahallen är den första butiken i Sverige som använder våra mediakylskåp. 
Vi säljer nu annonsplats på denna skärm. För med infomation klicka på knappen.

Capital Tobacco

Ny partner!
Upright Media välkomnar Tobak Capital som en partner. Butiken ligger på Drottninggatan 18 i Stockholm. Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot fortsatt samarbete.

Ny produkt i vårt sortiment!
Nu komplimenterar vi våra kylskåp med transparenta LED-skärmar gjorda för skyltfönster.
Med våra skärmar kan butiker marknadsföra sina produkter ut mot gatan utan att skärmen blockerar ljus utifrån. Med 68 % genomskinlighet kan kunderna både se in i butiken och reklamen som spelas på skärmen samtidigt.

Ny samarbetspartner
Direkten är en organisation för fria handlare som agerar tillsammans i en kedja. Idag består de av 208 stycken butiker över hela Sverige. Utöver detta har de 120 butiker som är associerade till kedjan.
Med Direkten som samarbetspartner är tillväxtpotentialen för Upright Media stor. Vi är glada att de ser potentialen i oss och våra kylskåp.
www.direkten.se
Svea Apotek beställer två  UPLED-S till sina skyltfönster på Sveavägen 94 i Stockholm!
Vi är glada att de valt oss och våra transparenta skärmar och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Webhallen testar transparenta LED-skärmar!
Från den 5te juni kommer Webhallen hyra två UPLED-M till sin butik i Bergshamra.
Vi tycker det är superkul att de vill testa transparent teknik i sina skyltfönster och ser framemot ett fortsatt samarbete!
www.webhallen.se

Mediakylskåp på event i Stockholm!
CS Jobb använde en av våra mediakylskåp på eventet Next Generation Threats den 17de maj.
www.csjobb.idg.se

Transparent skärmvägg installerad hos Filippa K!
I mars installerade vi en skärmvägg och en UPLED-M i skyltfönstret på Flippa Ks flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan 2 i centrala Stockholm. Den användes för en specifik kampanj under en månads tid.
Tack vare vår transparenta teknik har de kunde de sätta upp Norrmalmstorgs största digitala skärm utan att kompromissa med ljusinsläpp!
Vi är supernöjda med resultatet och ser framemot fler projekt med Filippa K i framtiden!
www.filippa-k.com

Upright Media närvarade på världens största mässa gällande digital skyltning!
Upright Media var på plats i Amsterdam i februari för att närvara på Integrated Systems Europe. Vi lämnade mässan med mycket ny inspiration och ser framemot att fortsatt erbjuda våra kunder de mest innovativa skärmlösningarna på marknaden.

Transparent LED-skärm på Skyddsmässan
Upright Media välkomnar Loomis som kund. Loomis är spcialister på kontanthantering och  valde att använda en UPLED-M i sin monter på mässan SKYDD i Älvsjö.
www.loomis.se

Mediebyrån Starcom

Ny samarbetspartner
Starcom har sedan starten haft en unik kreativ position på den svenska marknaden.  Nyckeln har varit att  förstå hur konsumenterna beter sig, och därigenom kunna bidra med värde i deras liv.
Starcom jobbar för att skapa relevantare kommunikation, finnas på rätt platser, nyttja tekniker som exponerar budskap för rätt mottagare, vägleda konsumenter genom god sökbarhet, inspirera genom rörligt material, och på riktigt förstå vad folk vill dela med varandra.
Vi på Upright Media är glada att Starcom ser värdet i vår teknik och ser fram emot ett givande samarbete.
www.starcom.se

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar ICA Supermarket Fridhemsplan som ny samarbetspartner. Leverans av en transparent LED-skärm kommer ske i januari.
Butiken ligger på Sankt Eriksgatan 26 i Stockholm.  Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.ica.se

Söder Tobak

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar Söder Tobak som partner. Butiken ligger på Bondegatan 57 i Stockholm. Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot fortsatt samarbete.

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar ICA Nära Birkahallen som ny samarbetspartner. Leverans av kylskåp sker när reklamplats blivit såld i den specifika butiken.
Butiken ligger på Vikingagatan 1 i Stockholm.  Vi är glada att de vill använda våra kylskåp och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.ica.se

Mini Market

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar Mini Market som samarbetspartner. Butiken ligger på Renstiernas gata 28 i Stockholm. Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar ICA Supermarket Bredäng som ny samarbetspartner. Leverans av kylskåp sker när reklamplats blivit såld i den specifika butiken.
Butiken ligger på Bredängstorget 9, Skärhomen.  Vi är glada att de vill använda våra kylskåp och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.ica.se

Skärm installerad hos Gå & Löpkliniken!
En 63 tums transparent LED-skärm sitter nu i skyltfönstret på Gå & löpkliniken på Hornsgatan i Stockholm.

Gå & löpkliniken beställer transparent skärm!
Upright Media välkomnar Gå & Löpkliniken som kunder.
Gå & Löpkliniken är specialister på ortopediska inlägg, fotbäddar och på att hitta rätt skor efter hur du belastar dina fötter och kropp. Installtion kommer bli i slutet av Maj. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.gaochlopkliniken.se

Upright Media på Webbdagarna!
I mars visade vi våra Mediakylskåp och transparenta LED-skärmar på Webbdagarna i Stockholm. Det var ett trevligt event med mycket intresse och många bra möten.

Transparent skärm hos Eyecenter!
Eyecenter har nu en UPLED-M i skyltfönstret! Gå gärna dit och titta på Norrlandsgatan 18 i centrala Stockholm. Vi är glada att Eyecenter ser potentialen i våra skärmar och ser framemot ett fortsatt samarbete.
www.eyecenter.se

 

Transparent LED-Skärm levererad till Hårgänget!
Upright Media är glada att berätta att Hågänget på Götgatan 31 på Södermalm nu använder en av våra transparent LED-skärmar för att marknadsföra sig ut mot gatan.

Ny produkt i vårt sortiment!
Nu kompletterar vi våra kylskåp och LED-skärmar med en helt ny typ av produkt!  HYPEBOX är till för marknadsföring på events, mässor och i butiksmiljö. De har en transparent touch-screen på framsidan som är till för att framhäva och ge information om produkten som ställts inuti boxen.

Hårgänget satsar på transparent teknik!
Upright Media välkomnar Hårgänget som kund. Hårgänget är en av södermalms största frisörsalonger och ligger på Götgatan 31 i Stockholm. Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.harganget.se

Transparent LED-skärm leverared till Götgatan 93!

Violens Tobak är den första butiken i Sverige som använder våra transparenta skärmar. 
Vi säljer nu annonsplats på denna skärm. För med infomation klicka på knappen.

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar Solexpress  som samarbetspartner. Solariet ligger på Hornsgatan 66 i Stockholm. Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.solexpress.nu

Violens Tobak
Ny partner!
Upprätt Media välkomnar Violens Tobak-partner. Butiken ligger på Götgatan 91 i Stockholm. Vi är glada att de vill använda våra LED-skärmar och ser fram emot fortsatt samarbete

Ny samarbetspartner!
Upright Media välkomnar ICA HM:s Livs som ny samarbetspartner. Leverans av kylskåp sker när reklamplats blivit såld i den specifika butiken.
Butiken ligger på Bergviksvägen 91 i Bromma.  Vi är glada att de vill använda våra kylskåp och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
www.ica.se

 

Kungsholmstorgs Spel & Tobak

Ny partner!
Upright Media välkomnar Kungsholmstorgs Spel & Tobak som partner. Butiken ligger på Kungsholmstorg 16 i Stockholm.
Vi är glada att de vill använda vårt kylskåp och ser fram emot fortsatt samarbete.