Upright Media

Upright Media är experter på transparent digital teknik. Vårt mål är att alltid ligga i framkant med de mest innovativa skärmlösningarna på marknaden.

Bolaget startades när vi upptäckte en helt ny produkt. Det vi upptäckte var kylskåp med transparenta digitala skärmar istället för vanligt glas i dörrarna. Vi förstod direkt att det här var något som kommer att bli stort.

2014 började en ide växa fram om företagets inriktning. Vi ville inte vara som ett vanligt skyltföretag. Vi ville sticka ut från resten. Vi valde att specialisera oss på det absolut senaste. Transparent digital teknik. Från den dagen har vi arbetat nonstop med att ta fram de häftigaste och mest nyskapande digitala lösningarna till våra kunder.

Idag både säjer vi och hyr ut våra produkter. Vårt sortiment består av, Mediakylskåp, Transparenta LED-skärmar och HYPEBOX som är boxar i många olika storlekar och en transparent touchscreen på framsidan.
Vi är glada över intresset vi fått hittills och ser fram emot att leda vägen med Sveriges häftigaste digitala lösningar.

Hej!
Jag heter Johannes och jag är grundare och vd på Upright Media. Hör gärna av dig om du har några frågor till mig.
Med vänlig hälsning
Johannes Personne Havia
johannes@uprightmedia.se